Dag 2 Sint Ursula op Apple Education Innovation Summit

Dag 2 stond in het teken van de didactische toepassingen van de iPad, het delen van Best Practises en informatie over nieuwe onderwijsfunctionaliteiten in iOS. Ik heb reeds uitgebreid getweet (@MarkvandeMortel) over de diverse didactische toepassingen. De nieuwe onderwijsfunctionaliteiten in iOS geven met name de docenten die graag wat meer controle willen hebben, tools in handen om dat te kunnen. Tevens zijn de School Manager en Classroom voorbeelden van toepassingen die het beheer makkelijker moeten maken. Al met al een zeer inspirerend bezoek: vanwege de mooie locatie, de mooie voorbeelden, vanwege de nieuw opgedane technische kennis maar zeker ook vanwege de gelegde (internationale) contacten. Van Haarlem, via Moskou en Zuid-Afrika naar Düsseldorf. De leerlingen van Sint Ursula zullen zeker voordeel ondervinden van de ideeën die tijdens die contacten besproken zijn!  
    
    
    
    
    
   

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: