Studie afgerond!

Vandaag heb ik mijn studie Master of Educational Management (MEM) bij de Nederlandse School voor Onderwijsmanagement officieel afgerond met het verkrijgen van mijn diploma. De Nederlandse School voor Onderwijsmanagement (NSO) is een stichting waarin vijf universiteiten samenwerken, te weten de Universiteit van Amsterdam, de Vrije Universiteit Amsterdam, de Universiteit Leiden, de Radboud Universiteit Nijmegen en de Universiteit Utrecht.Mijn meesterproef heeft als titel Persoonlijk leren met iPads; effecten op motivatie, leerprestaties en onderwijsrendement in het VMBO-T. Deze meesterproef beschrijft de bijzondere resultaten van de klassen die werken met de iPad als didactisch hulpmiddel.

Ik wil bij dezen mijn hele team bedanken voor jullie ondersteuning en geduld!

  

    
 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: