Good practice op de Onderwijsdagen 2015: Activerende didactiek m.b.v. een iPad

Op woensdag 11 november tussen 11:50 – 12:30 mag ik, samen met mijn collega Erik van den Hout, op de PO en VO dag van de Onderwijsdagen 2015 een good practice presenteren. De good practice die we gaan presenteren gaat over hoe je een iPad verantwoord in de les inzet als didactisch hulpmiddel.

Citaat uit de aankondiging: Mark van de Mortel (Teamleider VMBO-T) en Erik van den Hout (Teamleider Onderwijsontwikkeling / Ict / Zorg), van SG Sint Ursula locatie Horn nemen u mee op hun ontdekkingstocht om dit te doen op een redelijk traditionele school, binnen 3 schooljaren in zeven klassen. Scholing, hands-on begeleiding en onderzoek typeren deze implementatie. Intensieve samenwerking met de docenten bleek essentieel om te komen tot activerende leerlinggerichte didactiek. Behalve hun ervaringen komen ook de verrassende uitkomsten van de twee Master-onderzoeken naar motivatie en leerresultaten aan bod.

We zijn te vinden in ruimte Leeuwen I in het World Trade Center in Rotterdam. Kom vooral langs!

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: