Categorie: NSO Master of Educational Management

Studie afgerond!

Vandaag heb ik mijn studie Master of Educational Management (MEM) bij de Nederlandse School voor Onderwijsmanagement officieel afgerond met het verkrijgen van mijn diploma. De Nederlandse School voor Onderwijsmanagement (NSO) is een stichting waarin vijf universiteiten samenwerken, te weten de Universiteit van Amsterdam, de Vrije Universiteit Amsterdam, de Universiteit Leiden, de Radboud Universiteit Nijmegen en de Universiteit Utrecht.Mijn meesterproef heeft als titel Persoonlijk…

Diploma-uitreiking Master of Educational Management (MEM)

Een sfeerimpressie van mijn diploma-uitreiking Master of Educational Management (MEM) in de Mauritszaal van het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam.
   

    
    
   
 

Meesterproef persoonlijk leren m.b.v. iPad

Na alweer een hele dag samen met, de onmisbare hulp van, @evdhout werken aan mijn meesterproef @NSO_onderwijs over persoonlijk leren m.b.v. iPad steeds meer overtuigd dat een persoonlijk device als hulpmiddel bij meer activerende didactiek mooie resultaten kan opleveren. Ik hoop binnenkort de definitieve resultaten van dit onderzoek te mogen presenteren. Spannend!   

%d bloggers liken dit: